Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g προϊόντος |
Ανά μερίδα*** 140g βρασμένου προϊόντος*** |
Π.Π.Α.* |
Ενέργεια |
1476kJ/ 348kcal |
886kJ/209kcal |
10% |
Λιπαρά |
1g |
0,6g |
1% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,3g |
0,2g |
1% |
Υδατάνθρακες |
69g |
41g |
16% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
0,2g |
0,1g |
0% |
Εδώδιμες ίνες |
7,7g |
4,6g |
|
Πρωτεΐνες |
12g |
7,2g |
14% |
Αλάτι**** |
0,03g |
0,02g |
0% |
Μαγγάνιο (Π.Π.Α.*) |
21mg (106%) |
1,2mg |
60% |
Φώσφορος (Π.Π.Α.*) |
260mg (37%) |
156mg |
22% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
**Οι πληροφορίες βασίζονται σε προϊόν που παρασκευάστηκε σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. |
***Μία Μερίδα αντιστοιχεί σε 60g ΞΗΡΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ. |
****H пεριεκτικότητα σε αλάτι οφείλεται αποκλειστικά στην παρουσία φυσικώς ενεχόμενου Νατρίου. |
Συστατικά
100% ΣΙΤΑΡΙ.
Πιθανόν να περιέχει ίχνη από ΣΟΓΙΑ και τα προιόντα της.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Το προϊόν πρέπει να διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό χωρίς μυρωδιές και έντομα.
Οδηγίες Χρήσης
Για μαγείρεμα:
Βράστε 4 κούπες νερό με αλάτι και βούτυρο (προαιρετικά).
Προσθέστε 2 κούπες πλιγούρι Fytro και αφήστε το να βράσει έως ότου φουσκώσει.
Για σαλάτες:
Για τις στεγνές σαλάτες, μουλιάστε το πλιγούρι Fytro για 3 ώρες περίπου, μέχρι να φουσκώσει.
Για τις σαλάτες με πολλά υγρά υλικά, όπως λάδι, λεμόνι, τομάτα κ.α. μουλιάστε αρχικά το πλιγούρι για 1-2 ώρες και, αφού το αναμείξετε με τα υπόλοιπα υλικά, αφήστε το να φουσκώσει απορροφώντας το ζωμό τους.
Στοιχεία Προμηθευτή
Συσκευάζεται από τη ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε., ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, Λεωφ. Κηφισού 130, 121 31 Περιστέρι, Αττική - Τηλ.: 210 5704400, Email: fytro@fytro.com.gr