Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
811kJ/195kcal |
Λιπαρά |
13,7g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
7,6g |
Υδατάνθρακες |
7,6g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
3g |
Πρωτεΐνες |
10,1g |
Αλάτι |
1,06g |
Συστατικά
ΚΑΤΙΚΙ Δομοκού ΠΟΠ (Μέγιστη υγρασία 75%, Ελάχιστα λιπαρά επί ξηρού 40%) από αιγοπρόβειο ΓΑΛΑ 91,5% κρουτόν (αλεύρι ΣΙΤΟΥ, αλεύρι ΣΙΤΟΥ ολικής άλεσης 40%, ελαιόλαδο 13%, ηλιέλαιο, μαγιά, αλάτι, βυνοποιημένο αλεύρι ΣΙΤΟΥ) 8,5%, συντηρητικό: σορβικό κάλιο.
Τα κρουτόν παράγονται σε εργοστάσιο που επεξεργάζεται ΣΟΓΙΑ, ΑΡΑΧΙΔΕΣ, ΑΥΓΑ, ΚΑΡΠΟΥΣ με ΚΕΛΥΦΟΣ και ΣΗΣΑΜΙ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Προέλευση γάλακτος: Ελλάδα.
Προέλευση σίτου: Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στο ψυγείο στους 2°C έως 6°C.
Το προϊόν θα πρέπει να καταναλώνεται εντός 5 ημερών μετά το άνοιγμα της συσκευασίας.
Οδηγίες Χρήσης
Το προϊόν περιέχει πτυσσόμενο πλαστικό κουταλάκι, κατάλληλο για άμεση επαφή με τρόφιμα.
Ειδικά Χαρακτηριστικά Προϊόντος
Η εμφάνιση μικρής ποσότητας υγρού στο κατίκι είναι φυσιολογική, ανακατέψτε καλά πριν το σερβίρισμα.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΟΠΤΙΜΑ Α.Ε., Σωρού 1, 144 51 Μεταμόρφωση, Αττική - Τηλ: (+30) 210 2893400, Fax: (+30) 210 2845937, Γραμμή Καταναλωτή: 800 11900801