Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
2013kJ/ 480kcal |
Λιπαρά |
21,5g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
8,0g |
Υδατάνθρακες |
58,6g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
44,0g |
Eδώδιμες ίνες |
2,6g |
Πρωτεΐνες |
11,8g |
Αλάτι |
0,5g |
Συστατικά
ΓΑΛΑ πλήρες, αποβουτυρωμένο ΓΑΛΑ, ΛΑΚΤΟΙΖΗ, μαλτοδεξτρίνη, φυτικά έλαια (ηλιέλαιο, έλαιο καρύδας κοκό, κραμβέλαιο, έλαιο λιναρόσπορου), συμπυκνωμένη πρωτεΐνη ορού ΓΑΛΑΚΤΟΣ, πρεβιοτικές ίνες (γαλακτο-ολισακχαρίτες) (3,9%), μεταλλικά άλατα (φωσφορικό ασβέστιο, κιτρικό κάλιο, κιτρικό νάτριο, χλωριούχο ασβέστιο, χλωριούχο μαγνήσιο, γλυκονικός σίδηρος, ΘΕΙΪΚΟΣ ψευδάργυρος, ΘΕΙΪΚΟΣ χαλκός, ιωδικό κάλιο, ΘΕΙΪΚΟ μαγγάνιο, σεληνικό νάτριο), γαλακτωματοποιητές: (μόνο- και δι-γλυκερίδια των λιπαρών οξέων, λεκιθίνη ηλιάνθου), βιταμίνες (L-ασκορβικό νάτριο, οξική DL-α- τοκοφερόλη, νικοτιναμίδιο, D-παντοθενικό ασβέστιο, οξικό ρετινύλιο, υδροχλωρική πυριδοξίνη, μονο-νιτρική θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, φολικό οξύ, φυτομεναδιόνη, χοληκαλσιφερόλη, D-βιοτίνη, κυανοκοβαλαμίνη). Πολυακόρεστα λιπαρά οξέα μακράς αλύσου [εικοσιδυα-εξανικό οξύ DHA (0,050%), αραχιδονικό οξύ ΑΑ (0,050%)], ΙΧΘΥΕΛΑΙΟ, χολίνη, ταυρίνη, νουκλεοτίδια [5-μονο-φωσφορική κυτιδίνη (CMP), 5-μονοφωσφορική ουριδίνη (UMP), 5-μονοφωσφορική αδενοσίνη (AMP), 5-μονοφωσφορική ινοσίνη (IMP), 5-μονοφωσφορική γουασίνη (GMP)] (0,021%), αντιοξειδωτικά (παλμιτικός εστέρας του ασκορβικού οξέος, DL-α- τοκοφερόλη), L-καρνιτίνη, ινοσιτόλη.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Μετά από κάθε χρήση, κλείστε καλά το κουτί και διατηρήστε σε δροσερό και ξηρό χώρο.
Οδηγίες Χρήσης
Πριν ξεκινήσετε την παρασκευή του γεύματος, πλύνετε καλά τα χέρια σας.
1. Πλύνετε καλά τη φιάλη, τη θηλή και το πώμα πριν από κάθε χρήση. Βεβαιωθείτε ότι ξεπλύνατε καλά τα υπολείματα του σαπουνιού και του Γάλακτος.
2. Βράστε την καθαρή φιάλη με τη θηλή και το πώμα για 10 λεπτά, σε καθαρό νερό ή αποστειρώστε τα στο ειδικό σκεύος. Διατηρήστε τα σκεπασμένα μέχρι να τα χρησιμοποιήσετε.
3. Βράστε καθαρό, πόσιμο νερό για 10 λεπτά και αφήστε το να γίνει χλιαρό (περίπου 40°C). ΠΡΟΣΟΧΗ: Ποτέ μη διαλύετε τη σκόνη Γάλακτος σε βραστό νερό.
4. Ρίχνετε στο μπιμπερό την ανάλογη ποσότητα χλιαρού (αλλά βρασμένου) νερού και προσθέτετε την απαιτούμενη ποσότητα σκόνης Γάλακτος, χρησιμοποιώντας την ειδική μεζούρα (προσθέτετε κάθε φορά μια κοφτή μεζούρα). Συμβουλευτείτε τον πίνακα διατροφής για τις σωστές δοσολογίες.
5. Κλείστε καλά τη φιάλη και ανακινήστε έντονα μέχρι να διαλυθεί εντελώς η σκόνη Γάλακτος. Δοκιμάστε τη θερμοκρασία του Γάλακτος, ώστε να είναι η κατάλληλη (περίπου 37°C), πριν το δώσετε στο μωρό σας.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. Λ. Κηφισού 130 Τ.Κ. 12131 Αθήνα - Τηλ.: 210 5704400 - Email: jotis@jotis.gr