Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g σκόνης |
Ανά 100ml έτοιμου γάλακτος |
Ενέργεια |
2034kJ486kcal |
284,8kJ/68kcal |
Λιπαρά |
22,5g |
3,15g |
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά |
8,4g |
1,2g |
Υδατάνθρακες |
58,3g |
8,16g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
47,3g |
6,62g |
Πρωτεΐνες |
11,2g |
1,57g |
Αλάτι |
0,55g |
0,077g |
Συστατικά
ΓΑΛΑ αποβουτυρωμένο, ΛΑΚΤΟΖΗ, φυτικά έλαια (ηλιέλαιο, κραμβέλαιο, έλαιο καρύδας κοκο), μαλτοδεξτρίνη, άνυδρο βούτυρο ΓΑΛΑΚΤΟΣ, πρεβιοτικές ίνες (γαλακτο-ολιγοσακχαρίτες) , μεταλλικά άλατα (ανθρακικό ασβέστιο, φωσφορικό ασβέστιο, κιτρικό νάτριο, χλωριούχο κάλιο, κιτρικό μαγνήσιο, υδροξείδιο του καλίου, χλωριούχο νάτριο, θειικός σίδηρος, θειικός ψευδάργυρος, θειικός χαλκός, θειικό μαγγάνιο, ιωδικό κάλιο, σεληνικό νάτριο), ιχθυέλαιο, έλαιο Mortiella Alpina, βιταμίνες (ασκορβικό νάτριο, οξική DL-α-τοκοφερόλη, νικοτιναμίδιο, D- παντοθενικό ασβέστιο, μονο-νιτρική θειαμίνη, υδροχλωρική πυριδοξίνη, οξικό ρετινύλιο, Φολικό οξύ, φυλλοκινόνη, ριβοφλαβίνη, χοληκαλσιφερόλη, D- βιοτίνη, κυανοκοβαλαμίνη), διτρυγική χολίνη, L-Τυροσίνη, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη ηλίανθου), ταυρίνη, νουκλεοτίδια [5- μονοφωσφορική κυτιδίνη (CMP), 5- μονοφωσφορική ουριδίνη (UMP), 5- μονοφωσφορική αδενοσίνη (AMP), 5- μονοφωσφορική ινοσίνη (IMP), 5- μονοφωσφορική γουανοσίνη (GMP)], L-Τρυπτοφάνη, αντιοξειδωτικά (παλμιτικός εστέρας του ασκορβικού οξέος, εκχύλισμα τοκοφερόλης), τρυγική L- καρνιτίνη, Ινοσιτόλη
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Το προϊόν πρέπει να προστατεύεται από την θερμότητα και την υγρασία.
Κλείνετε καλά το κουτί μετά από κάθε χρήση.
Οδηγίες Χρήσης
Πριν ξεκινήσετε την παρασκευή του γεύματος, πλύνετε καλά τα χέρια σας.
1. Πλύνετε καλά τη φιάλη, τη θηλή και το πώμα πριν από κάθε χρήση. Βεβαιωθείτε ότι ξεπλύνατε καλά τα υπολείματα του σαπουνιού και του Γάλακτος.
2. Βράστε την καθαρή φιάλη με τη θηλή και το πώμα για 10 λεπτά, σε καθαρό νερό ή αποστειρώστε τα στο ειδικό σκεύος. Διατηρήστε τα σκεπασμένα μέχρι να τα χρησιμοποιήσετε.
3. Βράστε καθαρό, πόσιμο νερό για 10 λεπτά και αφήστε το να γίνει χλιαρό (περίπου 40°C). ΠΡΟΣΟΧΗ: Ποτέ μη διαλύετε τη σκόνη Γάλακτος σε βραστό νερό.
4. Ρίχνετε στο μπιμπερό την ανάλογη ποσότητα χλιαρού (αλλά βρασμένου) νερού και προσθέτετε την απαιτούμενη ποσότητα σκόνης Γάλακτος, χρησιμοποιώντας την ειδική μεζούρα (προσθέτετε κάθε φορά μια κοφτή μεζούρα). Συμβουλευτείτε τον πίνακα διατροφής για τις σωστές δοσολογίες.
5. Κλείστε καλά τη φιάλη και ανακινήστε έντονα μέχρι να διαλυθεί εντελώς η σκόνη Γάλακτος. Δοκιμάστε τη θερμοκρασία του Γάλακτος, ώστε να είναι η κατάλληλη (περίπου 37°C), πριν το δώσετε στο μωρό σας.
Οδηγίες Προφύλαξης
Μην χρησιμοποιείτε τη θηλή του μπιμπερό σαν πιπίλα. Η επαφή με το γάλα πρέπει να διαρκεί τόσο όσο ένα κανονικό γεύμα.
Υπάρχει κίνδυνος ανάπτυξης τερηδόνας από συνεχή επαφή με τροφές που περιέχουν υδατάνθρακες.
Δίνετε το γάλα αμέσως μόλις το ετοιμάσετε. ΠΟΤΕ μην ξαναχρησιμοποιήσετε το γάλα που πιθανόν περισσέψει από το γεύμα.
Ξεπλύνετε καλά το μπιμπερό και τη θηλή ή το παιδικό ποτήρι, μετά από κάθε χρήση.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε., Λεωφ. Κηφισού 130, 121 31 Αθήνα, Αττική - Τηλ.: 210 5704400, Email: jotis@jotis.gr