Για να προσθέσετε το προϊόν στα Αγαπημένα σας πρέπει να συνδεθείτε.

- 5,50
PLANET Baby Απορρυπαντικό Πλυντηρίου Ρούχων Υγρό Sweet Dream 40 πλύσεις

PLANET Baby Απορρυπαντικό Πλυντηρίου Ρούχων Υγρό Sweet Dream 40 πλύσεις

Κωδικός: 1301289
0,37/πλύση
0,24 €/πλύση
14,90
/τεμ.
9,40 €/τεμ.
H επιδερμίδα ενός μωρού είναι 5 φορές λεπτότερη από ενός ενήλικα και δεν λειτουργεί απόλυτα ως προστατευτικό στρώμα, και γι αυτό είναι σημαντικό να φροντίζουμε για την προστασία της με προϊόντα που δεν προκαλούν ερεθισμούς, όπως είναι τα BABY PLANET, τα οποία είναι υποαλλεργικά, δερματολογικά ελεγμένα, ειδικά σχεδιασμένα για την ευαίσθητη επιδερμίδα των μωρών. •Νέα συμπυκνωμένη και ειδικά μελετημένη baby care formula •Με ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης •Καθαρίζουν σε βάθος ακόμα και τους ποιο απαιτητικούς μωρουδιακούς λεκέδες •Δεν περιέχουν χρωστικές ουσίες •Δεν περιέχουν αλλεργιογόνα που μπορεί να ερεθίσουν το δερματάκι του μωρού, και άλλες συνθετικές ουσίες όπως EDTA και nitro-musk οι οποίες θα μπορούσαν να είναι επιβλαβείς για την υγεία.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
5-15% Ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, σαπούνι, <5% φωσφονικές ενώσεις. Επίσης περιέχει ένζυμα, λαμπρύνουσες ουσίες, phenoxyethanol, αρωματικές ουσίες.
ΚΙΝΔΥΝΟΣ! Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη.
Προσοχή! Μακριά από παιδιά. Να φοράτε προστατευτικά γάντια, προστατευτικά ενδύματα, μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/ πρόσωπο. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα, πλύνετε με άφθονο νερό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Μην το καταπίνετε. Συμβουλευτείτε αμέσως το γιατρό σας. Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 779 3777.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ
ROLCO VIANIL ΑΕ, Αγίας Άννης 111, Αγ. Ιωάννης Ρέντης 182 33, 210 3493000, info@rolco.gr, www.rolco.gr
Δερματικά εγκαυματα
Κέντρο Εξυπηρέτησης eMarket
800 800 7777 (μόνο από σταθερό, χωρίς χρέωση), 210 540 2200 (αστική χρέωση), emarket@sklavenitis.gr