Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά 100ml |
Ανά 200ml |
Π.Π.Α.* |
Ενέργεια |
1877kJ/ 449kcal |
156kJ/37kcal |
313kJ/75kcal |
4% |
Λιπαρά |
20,1g |
1,6g |
3,2g |
5% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
11,2g |
1g |
2g |
10% |
Υδατάνθρακες |
41,6g |
4g |
8,1g |
3% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
35,7g |
3,6g |
7,1g |
8% |
Εδώδιμες ίνες |
13,8g |
0,1g |
0,2g |
|
Πρωτεΐνες |
18g |
1,6g |
3,3g |
7% |
Αλάτι |
0,47g |
0,05g |
0,09g |
2% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Περιέχει 6 μερίδες. |
Συστατικά
Κάψουλα καφέ: Καφές καβουρδισμένος και αλεσμένος.
Κάψουλα γάλακτος: ΓΑΛΑ σε σκόνη (82,0%), ζάχαρη (17,6%), άνυδρο βούτυρο ΓΑΛΑΚΤΟΣ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Οδηγίες Χρήσης
Προετοιμασία για 200ml Starbucks® Cappuccino:
1. Για κάθε κάψουλα, όρισε τις μπάρες της μηχανές ώστε να ταιριάζουν με τις μπάρες που εμφανίζονται στην κάψουλα.
2. Τοποθέτησε πρώτα την κάψουλα με το γάλα στη μηχανή NESCAFÉ® Dolce Gusto® για παρασκευή (155ml).
3. Στη συνέχεια τοποθέτησε την κάψουλα με τον καφέ Blonde Espresso στη μηχανή για παρασκευή (45ml).
4. Απόλαυσέ το.
Προετοιμασία για μια κρύα εναλλακτική εκδοχή του Starbucks® Cappuccino:
1. Τοποθετούμε ένα ποτήρι 300ml με 4 παγάκια των 20 γρ.
2. Βάζουμε την λευκή κάψουλα, ρυθμίζουμε την εκχύλιση στις μπάρες που αναγράφονται και πατάμε εκχύλιση με την κρύα λειτουργία.
3. Αφαιρούμε το ποτήρι, τοποθετούμε ένα shaker με 3 παγάκια 20 γρ., βάζουμε την καφέ κάψουλα και προσαρμόζουμε τα ml στην αντίστοιχη ένδειξη. Πατάμε εκχύλιση στη ζεστή λειτουργία.
4. Αφαιρούμε το shaker από τη μηχανή και ανακατεύουμε τον καφέ στο shaker ή χρησιμοποιούμε μίξερ χειρός για 10-15” σε διακοπτόμενη λειτουργία.
5. Μεταφέρουμε τον καφέ στο αρχικό ποτήρι χρησιμοποιώντας αφροσυλλέκτη.
6. Ανακατεύουμε απαλά και απολαμβάνουμε!
Στοιχεία Προμηθευτή
Διανέμεται από την Nestlé Ελλάς Μονοπρόσωπη ΑΕ, Πατρόκλου 4, 151 25 Μαρούσι - Τηλ.: 210 688 4111, Email: nestle.consumers@gr.nestle.com