Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά 330g |
Ενέργεια |
790kJ/189kcal |
2608kJ/624kcal |
Λιπαρά |
10g |
34g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
2,3g |
7,6g |
Υδατάνθρακες |
<0,5g |
<0,5g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
<0,5g |
<0,5g |
Εδώδιμες ίνες |
<0,5g |
0,7g |
Πρωτεΐνες |
24g |
80g |
Αλάτι |
0,53g |
1,7g |
1 μερίδα: 330g |
Συστατικά
ΛΑΒΡΑΚΙ (Dicentrarchus labrax), αλάτι.
Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από ΣΟΓΙΑ, ΓΛΟΥΤΕΝΗ, ΓΑΛΑ, ΑΥΓΟ, ΣΙΝΑΠΙ (ΜΟΥΣΤΡΑΔΑ), ΣΕΛΙΝΟ, ΧΤΑΠΟΔΙ, ΣΟΥΠΙΑ και ΓΑΡΙΔΕΣ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στο ψυγείο στους 0°C - 5°C.
Οδηγίες Χρήσης
Σε φούρνο μικροκυμάτων: Πριν την αναθέρμανση, αφαιρούμε το ψάρι από τον περιέκτη και το τοποθετούμε σε σκεύος κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων. Αναθερμαίνουμε για 4-5 λεπτά, στα 700W.
Σε συμβατικό φούρνο: Προθερμαίνουμε στους 180°C, σε θερμό αέρα, αφαιρούμε τη μεμβράνη από τον περιέκτη, τον τοποθετούμε σε ταψί ή σε σχάρα του φούρνου και αναθερμαίνουμε για 25 λεπτά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν ενδείκνυται η λειτουργία με αντιστάσεις ή grill.
Οι συνθήκες αναθέρμανσης ενδέχεται να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τον τύπο και την απόδοση του φούρνου (ηλεκτρικός, αερίου, μικροκυμάτων κ.λπ.).
Εφόσον αναθερμανθεί, δεν επαναψύχεται.
Στοιχεία Προμηθευτή
Ελληνικό προϊόν.
Παράγεται και συσκευάζεται από την Εταιρεία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, Λεωφ. Κηφισού 136, 121 31 Περιστέρι, Αθήνα - Τηλ. Κέντρο 214 100 9999, Email: info@sklavenitis.gr