Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
680kJ/162kcal |
Λιπαρά |
1,5g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,4g |
Υδατάνθρακες |
32,8g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
2,3g |
Πρωτεΐνες |
4,4g |
Αλάτι |
1,5g |
Συστατικά
Ρύζι, σουρίμι (πρωτεΐνη ΨΑΡΙΟΥ, νερό, πλήρως ραφιναρισμένο ΣΟΓΙΕΛΑΙΟ, ζάχαρη, εκχύλισμα ΚΑΒΟΥΡΙΟΥ (ΨΑΡΙ, ΣΟΓΙΑ), αλάτι, ασπράδι ΑΥΓΟΥ, άρωμα ΚΑΒΟΥΡΙΟΥ, (ΨΑΡΙ, εκχύλισμα μαγιάς, ΑΥΓΟ)), ΣΟΛΟΜΟΣ, ΓΑΡΙΔΑ, αγγούρι, σάλτσα ΣΟΓΙΑΣ (νερό, αλάτι, ΣΟΓΙΑ, αλεύρι ΣΙΤΟΥ), μαγιονέζα (φυτικό έλαιο τομάτας (τοματοπολτός, γλυκόζη, ξίδι, αλάτι, μπαχαρικά), ginger (πιπερόριζα, νερό, αλάτι), ΣΟΥΣΑΜΙ, αποξηραμένο φύκι, wasabi (χρένο, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ), αναπλήρωμα ξιδιού ((από ΣΙΤΑΡΙ, ρύζι και καλαμπόκι), αλάτι), mirin (σιρόπι γλυκόζης, εκχύλισμα ρυζιού (νερό, ρύζι, αλάτι), ζάχαρη, αναπλήρωμα ξιδιού), sake (ρύζι, γλυκόζη), ζάχαρη, αλάτι, τρεχαλόζη (πηγή γλυκόζης), φυτικές ίνες.
Το προϊόν παρασκευάζεται σε χώρους όπου επεξεργάζονται αλλεργιογόνες ουσίες: ΓΑΛΑ, ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στο ψυγείο στους 0°C - 5°C.
Μετά το άνοιγμα, να καταναλώνεται αυθημερόν.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται από την ETHNIC FOODS A.E., Κω 31, 144 52 Μεταμόρφωση, Αττική - Τηλ: 210-2853448, Site: www.mysushi.gr