Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
320kJ/76kcal |
Λιπαρά |
1,7g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,6g |
Υδατάνθρακες |
3g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
0g |
Πρωτεΐνες |
12g |
Αλάτι |
1,5g |
Συστατικά
Πλοκάμι από ΘΡΑΨΑΛΟ 35%, φιλέτο από ΘΡΑΨΑΛΟ 35%, ΚΑΒΟΥΡΙ απομίμηση ΣΟΥΡΙΜΙ 20% [Κρέας σουρίμι: νερό,σουρίμι (35%) (ΨΑΡΙ), άμυλο ΣΙΤΟΥ, ασπράδι ΑΥΓΟΥ, ζάχαρη, άμυλο, αλάτι, πρωτεΐνη ΣΟΓΙΑΣ, φυτικό έλαιο (ΚΑΜΒΕΛΑΙΟ, ΣΟΓΙΕΛΑΙΟ), καρυκεύματα, κρασί, εκχύλισμα καβουριού (ΟΣΤΡΑΚΟΕΙΔΗ), αντι-συσσωματικός παράγοντας: ανθρακικό ασβέστιο, άρωμα αχιβάδας (ΜΑΛΑΚΙΑ), χρωστικές (εκχύλισμα πάπρικας).
Το σουρίμι περιέχει πρωτεΐνη λευκού ΨΑΡΙΟΥ, ζάχαρη, υγραντική ουσία (σορβιτόλη), σταθεροποιητή (φωσφορικά άλατα).
Τα καρυκεύματα περιέχουν υδρογονωμένη φυτική πρωτεΐνη, αλάτι, ζάχαρη, μαλτροδεξτρίνη, εκχύλισμα καβουριού (ΟΣΤΡΑΚΟΕΙΔΗ), εκχύλισμα αχιβάδας (ΜΑΛΑΚΙΟ), L-αλαλίνι, ενισχυτικό γεύσης: δινάτριο -5' - ριβονουκλεοτίδια γλυκίνη.
Το εκχύλισμα καβουριού περιέχει εκχύλισμα καβουριού (ΟΣΤΡΑΚΟΕΙΔΗ), νερό, μαλτροδεξτρίνη, αλάτι, ζάχαρη, γλυκίνη, ενυσχυτικό γεύσης (δινάτριο γουανυλίνη, ηλεκτρικό οξύ)], ΞΙΦΟΓΑΜΠΆΡΗ SOLENOCERA αποφλοιωμένη 10% (αντιοξειδωτικό Ε223 θΕΙΩΔΗ), νερό, ρυθμιστές οξύτητας.
Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από άλλα ΨΑΡΙΑ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Τρόπος Αλίευσης: Ξιγάμπαρη με τράτες.
Πλοκάμι από θράψαλο Ειρηνικού με άγκιστρα & πετονιές.
Φιλέτο από θράψαλο Ειρηνικού με άγκιστρα & πετονιές.
Σουρίμι απομίμηση Καβουριού με τράτες.
Περιοχή αλίευσης: Κίνα.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στους -18°C.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επανακαταψύχουμε αποψυγμένο προϊόν.
Στοιχεία Προμηθευτή
Α.ΦΑΣΟΜΥΤΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε., Οδός Σ’ ΒΙ.ΠΕ, 716 01 Ηράκλειο, Κρήτης - Τηλ: 22810 381150, Email: info@fasomitakis.gr, Ιστότοπος: www.fasomitakis.gr