Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
%Π.Π.Α. ανά 100g |
| Ενέργεια |
456kJ/109kcal |
5% |
| Λιπαρά |
1g |
1% |
| εκ των οποίων κορεσμένα |
0g |
0% |
| Υδατάνθρακες |
18g |
7% |
| εκ των οποίων σάκχαρα |
1,8g |
2% |
| Πρωτεΐνες |
7,1g |
14% |
| Αλάτι |
1,78g |
29% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
ΨΑΡΙ* (44,04%), νερό, άμυλο ΣΙΤΟΥ, ζάχαρη, άμυλο καλαμποκιού, άμυλο πατάτας, πρωτεΐνη ΣΟΓΙΑΣ, σογιέλαιο, εκχύλισμα ΑΣΤΑΚΟΥ, κρασί από ρύζι, ανθρακικό ασβέστιο, αρωματική ύλη ΑΣΤΑΚΟΥ, ενισχυτικό γεύσης: όξινο γλουταμινικό νάτριο, χρωστικές: καρμίνιο, πάπρικα, λεύκωμα ΑΥΓΟΥ, σταθεροποιητής: πολυφωσφορικά άλατα.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Επιστημανική ονομασία: Nemipterus Virgatus.
Αλιευμένα με τράτες.
Περιοχή αλίευσης: Βορειοδυτικός Ειρηνικός Ωκεανός (FAO 61) ή Δυτικοκεντρικός Ειρηνικός Ωκεανός (FAO 71).
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-6°C για 1 εβδομάδα,
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Η απόψυξη θα πρέπει να γίνεται ή σε ψυγείο ή σε κρύο τρεχούμενο νερό ή σε φούρνο μικροκυμάτων.
Όταν το προϊόν ξεπαγώσει καλά είναι έτοιμο για κατανάλωση.
Οδηγίες Προφύλαξης
Απαγορεύεται η εκ νέου κατάψυξη μετά την απόψυξη.
Στοιχεία Προμηθευτή
Εισάγεται από τη ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΡΟΦΙΝΚΟ Α.Ε.Β.Ε., Οδ. Δερβενοχωρίων, 190 18 ΒΙ.ΠΑ. Μαγούλας, Αττική - Τηλ: 210 5512100, Εξυπηρέτηση καταναλωτών: 800 11 15100, Email: vtf@vtf.gr/www.vtf.gr