Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Π.Π.Α.* ανά 100g |
| Ενέργεια |
456kJ/109kcal |
5% |
| Λιπαρά |
1g |
1% |
| εκ των οποίων κορεσμένα |
0g |
0% |
| Υδατάνθρακες |
18g |
7% |
| εκ των οποίων σάκχαρα |
1,8g |
2% |
| Πρωτεΐνες |
7,1g |
14% |
| Αλάτι |
1,75g |
29% |
*Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
**Δ.Τ.Α.: Διατροφικές Τιμές Αναφοράς. |
Συστατικά
ΨΑΡΙ (44,04%), νερό, άμυλο ΣΙΤΟΥ, ζάχαρη, άμυλο καλαμποκιού, άμυλο πατάτας, πρωτεΐνη ΣΟΓΙΑΣ, σογιέλαιο, εκχύλισμα ΓΑΡΙΔΑΣ, αλάτι, κρασί από ρύζι, ανθρακικό ασβέστιο, αρωματική ύλη ΓΑΡΙΔΑΣ, ενισχυτικό γεύσης: όξινο γλουταμινικό νάτριο, προπυλενογλυκόλη, χλωριούχο ασβέστιο, χρωστική: καρμίνιο, πάπρικά, λεύκωμα ΑΥΓΟΥ, σαθεροποιητής, πολυφωσφορικά άλατα.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Αλιεύθηκε στον (Β.Δ.) Ειρηνικό Ωκεανό FAO 61 ή στον (Δ.Κ.) Ειρηνικό Ωκεανό FAO 72 με τράτες.
Επιστημονική ονομασία: Nemipterus Virgatus.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο στους 5°C για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-6°C για 1 εβδομάδα,
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Ιδανικό για σαλάτες.
Οδηγίες Προφύλαξης
Η απόψυξη να γίνεται ή σε ψυγείο ή σε κρύο τρεχούμενο νερό ή σε φούρνο μικροκυμάτων.
Απαγορεύεται η εκ νέου κατάψυξη μετά την απόψυξη.
Στοιχεία Προμηθευτή
Επεξεργάζεται και συσκευάζεται στην Ινδία.
Εισάγεται από τη ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΡΟΦΙΝΚΟ ΑΕΒΕ, Οδ. Δερβενοχωρίων, 190 18 ΒΙ.ΠΑ. Μαγούλας, Αττική - Τηλ: 210 5512100, Εξυπηρέτηση καταναλωτών: 800 11 15100, Email: vtf@vtf.gr/www.vtf.gr