Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Π.Π.Α.* |
Ενέργεια |
422kJ/100kcal |
5% |
Λιπαρά |
2,5g |
4% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,3g |
2% |
Υδατάνθρακες |
11,2g |
4% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
1,3g |
1% |
Εδώδιμες ίνες |
1,7g |
- |
Πρωτεΐνες |
7,4g |
15% |
Αλάτι |
1,5g |
25% |
Ω-3 λιπαρά (Άθροισμα EPA & DHA) |
80mg |
|
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Σουρίμι 38% (ΨΑΡΙ), νερό, άμυλο, ανασυσταμένο ασπράδι ΑΥΓΟΥ, τροποποιημένο άμυλο, ηλιέλαιο, αρωματικές ύλες (περιέχουν ΣΟΓΙΑ, ΨΑΡΙ, ΜΑΛΑΚΙΑ, ΜΑΛΑΚΟΣΤΡΑΚΑ), αλάτι, φυτική πρωτεΐνη, χρωστικές ουσίες (καρμίνες, εκχύλισμα πάπρικας).
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Χώρα παραγωγής: Ισπανία.
Συνθήκες Διατήρησης
Στην κατάψυξη στους:
-6°C για 1 εβδομάδα,
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Αφήνετε τα Surimi Sticks να ξεπαγώσουν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 2 ώρες ή εντός ψυγείου για μία μέρα πριν από τη χρήση τους.
Στη συνέχεια, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε σαλάτες, ποικιλίες ορεκτικών ή να τα προσθέσετε σε ζεστά πιάτα στο τέλος του μαγειρέματος.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επιτρέπεται η εκ νέου κατάψυξη μετά την απόψυξη.
Στοιχεία Προμηθευτή
PESCANOVA HELLAS ΕΠΕ, Λ. Πεντέλης 53 & Πατρόκλου 16-18, 152 35 Βριλήσσια, Αθήνα - Τηλ: 210 8037250-4, Email: pescanova@pescanova.gr