Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
501kJ/119kcal |
Λιπαρά |
4,8g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
2,3g |
Υδατάνθρακες |
0g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
0g |
Πρωτεΐνες |
19,0g |
Αλάτι |
0,8g |
Συστατικά
Φιλέτα ΣΑΡΔΕΛΑΣ (Sardina Pilchardus).
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Αλιευμένα στη Μεσόγειο και Μαύρη Θάλασσα, FAO No37.3.1 - Αιγαίο Πέλαγος.
Αλιευτικό εργαλείο: Κυκλωτικά δίχτυα και δίχτυα τύπου αθερινολόγου.
Προέλευση: Ελλάδα.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο στους 0°C - 4°C για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους -18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Προφύλαξης
Πιθανή ύπαρξη οστών.
Μην καταψύχετε εκ νέου το προϊόν εάν έχει υποστεί ήδη απόψυξη.
Ο ιδανικός τρόπος απόψυξης των αλιευμάτων γίνεται στο ψυγείο και με τρεχούμενο νερό (θερμοκρασίας περιβάλλοντος). Η μη ορθή & βίαιη απόψυξή τους μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την υφή & την γεύση τους.
Δεν ενδείκνυται η απόψυξη με φούρνο μικροκυμάτων.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από την KONVA Α.Ε.Β.Ε, Κεντρικά Γραφεία ΒΙ. ΠΕ. Σταυροχωρίου Κιλκίς - Τηλ: 23410 71788, Fax: 23410 71996, Email: info@konva.gr