Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Aνά μερίδα** 100g έτοιμου προϊόντος** |
%Π.Π.Α.* ανά μερίδα |
Ενέργεια |
1536kJ/ 362Kcal |
508kJ/121kcal |
6% |
Λιπαρά |
1,3g |
3,4g |
5% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,8g |
2,1g |
11% |
Υδατάνθρακες |
82,0g |
19g |
7% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
70g |
17g |
19% |
Πρωτεΐνες |
2,8g |
3,1g |
6% |
Αλάτι |
1,6g |
0,40g |
7% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
** Αναφέρεται σε προϊόν που παρασκευάστηκε σύμφωνα με τις οδηγίες χρησιμοποιώντας 350ml πλήρους γάλακτος. 4 μερίδες ανά συσκευασία. |
Συστατικά
Ζαχαρη, Δεξτρόζη, Τροποποιημένο άμυλο, Κακάο αποβουτυρωμένο (10-12% λιπαρά), Σταθεροποιητές: καραγενάνη, πυροφωσφορικό νάτριο, ορθοφωσφορικό νάτριο), Αλάτι, Αρωματικές ύλες (βανιλίνη), Σοκολάτα σε σκόνη 1,2% (ζάχαρη, κακάο (20-22% λιπαρά) 32%).
Μπορεί να περιέχει ίχνη από σιτηρά που περιέχουν ΓΛΟΥΤΕΝΗ, ΓΑΛΑ & τα προϊόντα του.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Το προϊόν πρέπει να διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος χωρίς μυρωδιές και έντομα.
Οδηγίες Χρήσης
1. Σ' ένα μπολ βάζετε 350 ml (1¾ φλιτζ. τσαγιού) Γάλα. Προσθέτετε το περιεχόμενο του φακέλου.
2. Xτυπήστε το μείγμα με σύρμα για 2 λεπτά.
3. Aδειάστε την κρέμα σε 4 μπολάκια. Aφήστε τα 20 περίπου λεπτά μέσα ή έξω από το ψυγείο, μέχρι να πήξει καλά η κρέμα.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται από τη ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. Κηφισού 130, 121 31 Αθήνα - Τηλ : 210 57 04 400 Fax : 210 57 69 101 e-mail : jotis@jotis.gr