Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g προϊόντος |
Aνά μερίδα** 100g έτοιμου προϊόντος** |
%Π.Π.Α.* ανά μερίδα |
Ενέργεια |
1508kJ/ 355kcal |
419kJ/100kcal |
5% |
Λιπαρά |
0,6g |
3,1g |
4% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0g |
2g |
10% |
Υδατάνθρακες |
87g |
15g |
6% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
0g |
10g |
11% |
Πρωτεΐνες |
0,4g |
2,9g |
6% |
Αλάτι*** |
0,17g |
0,12g |
2% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
** Αναφέρεται σε προϊόν που παρασκευάστηκε σύμφωνα με τις οδηγίες χρησιμοποιώντας 350ml πλήρους γάλακτος. Περίπου 7 μερίδες ανά συσκευασία. |
*** Η περιεκτικότητα σε αλάτι οφείλεται αποκλειστικά στην παρουσία φυσικώς ενεχόμενου Νατρίου. |
Συστατικά
Άμυλο αραβοσίτου , Αρωματικές ύλες (βανιλινη), χρωστικές: β-καροτένιο, Ριβοφλαβίνη.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από σιτηρά που περιέχουν ΓΛΟΥΤΕΝΗ, ΓΑΛΑ & τα προϊόντα του.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Το προϊόν πρέπει να διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος χωρίς μυρωδιές και έντομα.
Οδηγίες Χρήσης
1. Από το ΓΑΛΑ παίρνετε μισό φλιτζάνι, προσθέτετε το Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ και τη Ζάχαρη και ανακατεύετε. Βάζετε το υπόλοιπο ΓΑΛΑ να βράσει.
2 . Μόλις βράσει το κατεβάζετε από τη φωτιά και ρίχνετε το περιεχόμενό του φλιτζανιού ανακατεύοντας συνεχώς.
3. Βάζετε πάλι την κατσαρόλα στη φωτιά, ανακατεύοντας καλά και περιμένετε να πάρει μια βράση ακόμα.
4. Σερβίρετε την κρέμα σε 7 μπολ ή πιάτα αφού τα ξεπλύνετε με κρύο νερό για να ξεφορμάρεται εύκολα η κρέμα. Η κρέμα προσφέρεται κρύα ή ζεστή.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται από τη ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. Κηφισού 130, 121 31 Αθήνα - Τηλ : 210 57 04 400 Fax : 210 57 69 101 e-mail : jotis@jotis.gr