Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g έτοιμου προϊόντος |
Ανά μερίδα** 30g |
%Π.Π.Α.* ανά μερίδα |
Ενέργεια |
1140kJ/276kcal |
341kJ/83kcal |
4% |
Λιπαρά |
28g |
8,4g |
12% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
23g |
6,9g |
34% |
Υδατάνθρακες |
3,8g |
1,1g |
0% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
3,6g |
1,1g |
1% |
Πρωτεΐνες |
2,3g |
0,7g |
1% |
Αλάτι*** |
0,09g |
0,03g |
1% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
** 8 μερίδες ανά συσκευασία. |
***Η περιεκτικότητα σε αλάτι οφείλεται αποκλειστικά στην παρουσία φυσικώς ενεχόμενου Νατρίου. |
Συστατικά
Άπαχο ΓΑΛΑ (ανασυσταθέν) (72%), Φυτικά έλαια (πλήρως υδρογονωμένο φοινικοπυρηνέλαιο, μη υδρογονωμένο φοινικέλαιο/φοινικοπυρηνέλαιο, υδρογωνομένο κραμβέλαιο) (23,5%), Γαλακτοματοποιητές: οξικοί εστέρες των μονο- και διγλυκεριδίων των λιπαρών οξέων, μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, μονοστεατική σορβιτάνη, πολυγλυκερίδια λιπαρών οξέων, εστέρες του μονο- και διακέτυλο τρυγικού οξέος με μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ, αρωματικές ύλες.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε δροσερό & ξηρό μέρος.
Οδηγίες Χρήσης
Πριν χτυπήσετε το ΓΙΩΤΗΣ Crème, τοποθετήστε το για μία ώρα στο ψυγείο. Χρησιμοποιείται όπως η κρέμα γάλακτος.
Σαντιγύ:Αδειάζετε το περιεχόμενο του κουτιού στο μπολ του μίξερ.
Χτυπάτε στη δυνατή ταχύτητα για 5-6 λεπτά, μέχρι να διογκωθεί, προσθέτοντας σταδιακά ζάχαρη άχνη.
Εάν θέλετε, για περισσότερο άρωμα, προσθέστε βανίλια, κονιάκ ή λικέρ της αρεσκείας σας ενώ για πιο απαλή δομή, γάλα.
Παγωτό: • 1 κουτί ΓΙΩΤΗΣ Crème
• 1 κουτί γάλα εβαπορέ
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο.
Χτυπάτε στο μίξερ το ΓΙΩΤΗΣ Crème μέχρι να διογκωθεί και σιγά-σιγά ρίχνετε τα γάλατα.
Αδειάζετε το μίγμα σε φόρμα παγωτού και τοτοποθετείτε στην κατάψυξη.
Ξαναχτυπάτε το μίγμα ενώ έχει μισοπαγώσει.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται από τη ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. Κηφισού 130, 121 31 Αθήνα - Τηλ : 210 57 04 400 Fax : 210 57 69 101 e-mail : jotis@jotis.gr