Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα** 30gr έτοιμου προϊόντος** |
Π.Π.Α.* ανά μερίδα |
Ενέργεια |
2012kJ/482kcal |
257kJ/62kcal |
3% |
Λιπαρά |
24g |
3,2g |
5% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
22g |
2,6g |
13% |
Υδατάνθρακες |
55g |
6,4g |
2% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
47g |
5,6g |
6% |
Πρωτεΐνες |
6,8g |
1,3g |
3% |
Αλάτι*** |
0,80g |
0,10g |
2% |
*Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
**Οι πληροφορίες αυτές βασίζονται σε προϊόν που παρασκευάστηκε σύμφωνα με τις οδηγίες, χρησιμοποιώντας 200 ml Πλήρους Γάλακτος. 20 μερίδες ανά συσκευασία. |
*** Η περιεκτικότητα σε αλάτι οφείλεται αποκλειστικά στην παρουσία φυσικώς ενεχόμενου Νατρίου. |
Συστατικά
Ζάχαρη, δεξτρόζη, κακάο αποβουτυρωμένο (10-12% λιπαρά) (19,6%), στερεά αμυλοσιροπίου, φυτικά έλαια πλήρως υδρογονωμένα (έλαιο καρύδας κοκό, φοινικέλαιο) 15,5%, γαλακτωματοποιητές: μονο και δι γλυκερίδια λιπαρών οξέων, οξικοί και γαλακτικοί εστέρες των μονο-και διγλυκεριδίων των λιπαρών οξέων, εστέρες του μονο -και διακέτυλο τρυγικού οξέος με μόνο και διγλυκερίδια των λιπαρων οξέων, ΓΑΛΑ άπαχο σε σκόνη, τροποποιημένο άμυλο, πρωτεΐνες ΓΑΛΑΚΤΟΣ, σταθεροποιητές: όξινο φωσφορικό κάλιο, πυροφωσφορικό νάτριο, καρβοξυ-μεθυλο-κυτταρίνη, αλγινικό νάτριο, αρωματική ύλη: βανιλίνη, αντιοξειδωτικό: εκχύλισμα πλούσιο σε τοκοφερόλες ΣΟΓΙΑΣ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε δροσερό & ξηρό μέρος.
Οδηγίες Χρήσης
Βάζετε στο μπολ του μίξερ 200ml (1 φλιτζάνι τσαγιού) κρύο ΓΑΛΑ.
Προσθέτετε το περιεχόμενο ενός φακέλου GARNI ZAXAPOΠΛAΣTIKHΣ ΓIΩTHΣ με κακάο.
Xτυπάτε το μίγμα στο μίξερ μέχρι να «στέκεται» (περίπου 5 λεπτά).
Tο προϊόν είναι έτοιμο για χρήση.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται από τη ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. Κηφισού 130, 121 31 Αθήνα - Τηλ : 210 57 04 400 Fax : 210 57 69 101 e-mail : jotis@jotis.gr