Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g προϊόντος |
Ανά μερίδα** 33g προϊόντος** |
%Π.Π.Α.* ανά μερίδα |
Ενέργεια |
2448kJ/589kcal |
806kJ/194kcal |
10% |
Λιπαρά |
43g |
14g |
20% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
32g |
11g |
55% |
Υδατάνθρακες |
45g |
15g |
6% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
43g |
14g |
16% |
Πρωτεΐνες |
3,7g |
1,2g |
2% |
Αλάτι*** |
0,2g |
0,08g |
1% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
**3 μερίδες ανά φάκελο. |
*** Η περιεκτικότητα σε αλάτι οφείλεται αποκλειστικά στην παρουσία φυσικώς ενεχόμενου Νατρίου. |
Συστατικά
Ζάχαρη, Φυτικα έλαια και πλήρως υδρογονωμένα φυτικά ελαια (φοινικέλαιο, φοινικοπυρηνέλαιο), Σοκολάτα 18,2% (ζάχαρη, κακαόμαζα, βούτυρο κακάο, στερεά κακάο 54% τουλάχιστον), Κακαόμαζα, Κακάο αποβουτυρωμένο (10-12% λιπαρά) (6,4%), Γαλακτωματοποιητής: Λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ, Αρωματικές ύλες.
Πιθανόν να περιέχει ίχνη από ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ, ΑΡΧΙΔΕΣ, ΣΙΤΗΡΑ που περιέχουν ΓΛΟΥΤΕΝΗ, ΓΑΛΑ & τα προϊόντα του.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Το προϊόν πρέπει να διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό χωρίς μυρωδιές και έντομα.
Οδηγίες Χρήσης
Σε βραστό νερό, βυθίζετε για 3-4 λεπτά περίπου το φάκελο με το ΕΤΟΙΜΟ ΓΛΑΣΟ ΓΙΩΤΗΣ (καλά κλειστό) μέχρι να λιώσει τελείως το γλάσο.
Βγάζετε το φάκελο από το νερό και αφού κρυώσει λίγο, κόβετε τη μια άκρη του και περιχύνετε το ρευστό γλάσο στο γλύκισμα.
Αφήνετε να παγώσει το γλάσο και σερβίρετε.
Στον φούρνο μικροκυμάτων, αφήνετε το φάκελο για μισό έως 1 λεπτό ή μέχρι να ρευστοποιηθεί τελείως το γλάσο.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται από τη ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. Κηφισού 130, 121 31 Αθήνα - Τηλ : 210 57 04 400 Fax : 210 57 69 101 e-mail : jotis@jotis.gr