Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανα 62g |
Π.Π.Α.* Ανά 62g |
Ενέργεια |
1635kJ/387kcal |
1014kJ/240kcal |
12% |
Λιπαρά |
7,9g |
4,9g |
7% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
3,3g |
2g |
10% |
Υδατάνθρακες |
64g |
40g |
15% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
2,7g |
1,7g |
2% |
Εδώδιμες ίνες |
3g |
1,8g |
|
Πρωτεΐνες |
13,7g |
8,5g |
17% |
Αλάτι |
2,3g |
1,4g |
24% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
62g άβραστου προϊόντος αντιστοιχούν σε μία μερίδα μαγειρεμένα ζυμαρικά. |
Με το περιεχόμενο μίας συσκευασίας παρασκευάζονται 4 μερίδες. |
Συστατικά
Ζυμαρικά με αυγό 72%: Σιμιγδάλι σκληρού ΣΙΤΟΥ, ΑΥΓΟ 19,4%, πολτός ντομάτας 3,6%, αφυδατωμένο σπανάκι 1,2%.
Γέμιση 28%: Φρυγανιά τριμμένη (αλεύρι μαλακού ΣΙΤΟΥ, νερό, μαγιά, αλάτι), φοινικέλαιο, ΤΥΡΙ Ricotta 6%, ΤΥΡΙ Gorgonzola ΠΟΠ 6%, αλάτι, ΤΥΡΟΓΑΛΑ σε σκόνη, αρωματική ύλη (περιέχει ΣΙΤΑΡΙ και ΓΑΛΑ), ΤΥΡΙ Provolone 3,6%, ΤΥΡΙ σε σκόνη 3,6% (ΓΑΛΑ, αλάτι, πυτιά), τυρί Parmigiano Reggiano ΠΟΠ 2,4%, εδώδιμες ίνες ΣΙΤΟΥ, εκχύλισμα μαγιάς, μπαχαρικά.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από ΣΕΛΙΝΟ, ΣΟΓΙΑ, ΨΑΡΙ, ΣΙΝΑΠΙ (ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ) και ΠΡΟΪΟΝΤΑ τους.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Προέλευση σίτου: Ε.Ε. και εκτός Ε.Ε.
Προέλευση αυγού και τυριών: Ε.Ε.
Προέλευση πολτού ντομάτας και σπανακιού: Ε.Ε.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Οδηγίες Χρήσης
Το προϊόν καταναλώνεται βρασμένο σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες.
1. Σε νερό που βράζει, προσθέτουμε αλάτι (προαιρετικά) και ρίχνουμε τα ζυμαρικά.
2. Βράζουμε για 12 λεπτά, ανακατεύοντας ανά διαστήματα.
3. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και, αν επιθυμούμε, τα ανακατεύουμε μέσα στην κατσαρόλα με βούτυρο ή λάδι.
4. Τα σερβίρουμε σκέτα, με τυρί ή και σάλτσα.
Χρόνος βρασμού: 13-14'.
Οδηγίες Προφύλαξης
Το προϊόν καταναλώνεται βρασμένο σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται στην Ιταλία για τον Όμιλο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, Λεωφ. Κηφισού 136, 121 31 Περιστέρι, Αθήνα - Τηλ.: 210 100 9999, Email: info@sklavenitis.gr, www.sklavenitis.gr