Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά 62g |
Π.Π.Α* ανά 62g |
Ενέργεια |
1598kJ/379kcal |
991kJ/235kcal |
12% |
Λιπαρά |
8,2g |
5,1g |
7% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
3,7g |
2,3g |
11% |
Υδατάνθρακες |
62g |
38g |
15% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
3,8g |
2,4g |
3% |
Εδώδιμες Ίνες |
3,4g |
2,1g |
- |
Πρωτεΐνες |
13g |
8,1g |
16% |
Αλάτι |
2,4g |
1,5g |
25% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Τα 62g άβραστου προϊόντος αντιστοιχούν σε ένα πιάτο μαγειρεμένα ζυμαρικά. |
Με το περιεχόμενο μιας συσκευασίας 250g παρασκευάζονται 4 μερίδες. |
Συστατικά
Ζυμαρικά με αυγό 72%: Σιμιγδάλι σκληρού ΣΙΤΟΥ, ΑΥΓΟ 19,4%.
Γέμιση 28%: Φρυγανιά τριμμένη (αλεύρι μαλακού ΣΙΤΟΥ, νερό, μαγιά, αλάτι), φοινικέλαιο, ΤΥΡΙ Ricotta 6%, τυρί Gorgonzola ΠΟΠ 6%, αλάτι, ΤΥΡΟΓΑΛΑ σε σκόνη, αρωματική ύλη (περιέχει ΣΙΤΑΡΙ και ΓΑΛΑ), ΤΥΡΙ Provolone 3,6%, ΤΥΡΙ σε σκόνη 3,6% (ΓΑΛΑ, αλάτι, πυτιά), ζωμός λαχανικών (αρωματική ύλη, αλάτι, εκχύλισμα μαγιάς), ΤΥΡΙ Parmigiano Reggiano ΠΟΠ 2,4%, εδώδιμες ίνες ΣΙΤΟΥ, εκχύλισμα μαγιάς, μπαχαρικά.
Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από ΣΕΛΙΝΟ, ΣΟΓΙΑ, ΨΑΡΙ, ΣΙΝΑΠΙ (ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ) και ΠΡΟΪΟΝΤΑ τους.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Προέλευση σίτου: Ε.Ε. και εκτός Ε.Ε.
Προέλευση αυγού και τυριών: ΕΕ.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε μέρος δροσερό και ξηρό.
Οδηγίες Χρήσης
Το προϊόν καταναλώνεται βρασμένο σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες.
1. Σε νερό που βράζει, προσθέτουμε αλάτι (προαιρετικά) και ρίχνουμε τα ζυμαρικά.
2. Βράζουμε για 12 λεπτά, ανακατεύοντας ανά διαστήματα.
3. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και, αν επιθυμούμε, τα ανακατεύουμε μέσα στην κατσαρόλα με βούτυρο ή λάδι.
4. Τα σερβίρουμε σκέτα, με τυρί ή και σάλτσα.
Χρόνος βρασμού: 12'.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται στην Ιταλία για τον Όμιλο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, Λεωφ. Κηφισού 136, 121 31 Περιστέρι, Αθήνα - Τηλ. Κέντρο: 214 100 9999, E-mail: info@sklavenitis.gr