Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
1634 kJ / 388 kcal |
Λιπαρά |
10g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
5,4g |
Υδατάνθρακες |
59g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
2,6g |
Εδώδιμες ίνες |
2,9g |
Πρωτεΐνες |
14g |
Αλάτι |
2,3g |
Συστατικά
Ζύμη (72%): Σιμιγδάλι σκληρού ΣΙΤΟΥ, ΑΥΓΑ (14% στο τελικό προϊόν).
Γέμιση (28%): μίγμα ΤΥΡΙΩΝ [(9,5% στο τελικό προϊόν ), εκ των οποίων: σκληρό τυρί (3,7% στο τελικό προϊόν), ρικότα (3,2% στο τελικό προϊόν), ποικίλα τυριά (1,2% στο τελικό προϊόν), τσένταρ (0,6% στο τελικό προϊόν), γκούντα (0,5% στο τελικό προϊόν), ντάνμπο (0,3% στο τελικό προϊόν)], τριμμένο ψωμί (μαλακό αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, αλάτι), μαργαρίνη (λίπος καρύδας, ηλιέλαιο, νερό), αρωματικές ύλες, νερό, αλάτι, σκόρδο, πιπέρι.
Πιθανό να περιέχει ίχνη ΣΟΓΙΑΣ & ΣΙΝΑΠΙΟΥ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε χώρο δροσερό και χωρίς υγρασία.
Οδηγίες Χρήσης
1. Για 250g τορτελίνι βράζουμε 1,5L με 2L νερό.
2. Προσθέτουμε 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι & ρίχνουμε τα Τορτελίνι.
3. Βράζουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 13'-14'.
3. Σουρώνουμε και σερβίρουμε με προσθήκη μιας κουταλιάς εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου ή με μια απλή σάλτσα τομάτας.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από τη ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ Α.Β.Ε.Ε. ΤΡΟΦΙΜΩΝ, Βίωνος 1, 104 43 Αθήνα -Γραμμή Καταναλωτή (χωρίς χρέωση): 800 11 300 60, E-mail: contact@kikizas.gr