Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
1664kJ / 395kcal |
Λιπαρά |
11g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
6g |
Υδατάνθρακες |
58g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
2,1g |
Εδώδιμες ίνες |
3,5g |
Πρωτεΐνες |
14,3g |
Αλάτι |
2,3g |
Συστατικά
Ζύμη (72%): Σιμιγδάλι σκληρού ΣΙΤΟΥ, ΑΥΓΑ(13,9% στο τελικό προϊόν),ζύμη με τομάτα (1,5% αφυδατωμένο σπανάκι στο τελικό προϊόν).
Γέμιση (28%): μίγμα ΤΥΡΙΩΝ [(9,5% στο τελικό) εκ των οποίων: σκληρό τυρί (3,7% στο τελικό προϊόν) ρικότα (3,2% στο τελικό προϊόν) ποικίλα τυριά (1,2% στο τελικό προϊόν), τσένταρ (0,6% στο τελικό προϊόν), γκούντα (0,5% στο τελικό προϊόν), ντάμπο (0,3% στο τελικό προϊόν)], τριμμένο ψωμί (μαλακό αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, αλάτι), μαργαρίνη (λίπος καρύδας, ηλιέλαιο, νερό), αρωματικές ύλες, νερό, αλάτι, σκόρδο, πιπέρι.
Πιθανό να περιέχει ίχνη ΣΟΓΙΑΣ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε χώρο δροσερό και χωρίς υγρασία.
Οδηγίες Χρήσης
Βάζουμε στην κατσαρόλα 1,5 με 2 λίτρα νερό.
Μόλις αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι και ρίχνουμε τα Τορτελίνι. Τα βράζουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 13-14 λεπτά.
Όταν είναι έτοιμα, τα σουρώνουμε και σερβίρουμε προσθέτοντας μια κουταλιά βούτυρο και τριμμένο τυρί.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΕΒΕ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, Βίωνος 1, ΤΚ 104 43 Αθήνα, Τηλ.: 210 5190100, Γραμμή Καταναλωτή: 800 11 300 60, E-mail: melissa@kikizas.gr