Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
1521kJ/ 359kcal |
Λιπαρά |
2,0g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,4g |
Υδατάνθρακες |
71,7g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
3,0g |
Εδώδιμες ίνες |
3,0g |
Πρωτεΐνες |
12,0g |
Αλάτι |
0,005g |
Συστατικά
Σιμιγδάλι σκληρού ΣΙΤΑΡΙΟΥ, νερό.
Μπορεί να περιέχεί ίχνη ΣΟΓΙΑΣ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Φυλλάσονται σε χώρο καθαρό, δροσερό και χωρίς υγρασία.
Οδηγίες Χρήσης
1. Ετοιμάζετε τη γέμιση. H γέμιση που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι σχετικά πηχτή, για να μη χύνεται από τα κανελόνια.
2. Ετοιμάζετε τη σάλτσα της αρεσκείας σας και βάζετε τη μισή σε βουτυρωμένο ταψάκι.
3. Αφήνετε τη γέμιση να κρυώσει (για να μη σπάσουν τα κανελόνια) και έπειτα τα γεμίζετε όπως είναι, χωρίς να τα έχετε βράσει πιο πριν.
4. Στρώνετε τα κανελόνια ώστε να αφήνουν λίγο κενό χώρο ανάμεσά τους στο ταψί. Έτσι δε θα κολλήσουν μεταξύ τους, αλλά και δε θα «καθίσουν» μετά το ψήσιμο. Καλύψτε πλήρως τα κανελόνια με την υπόλοιπη σάλτσα ώστε να μη στεγνώσουν στο ψήσιμο και να μη σκληρύνουν.
5. Καλύψτε το ταψί με αλουμινόχαρτο κατά το ψήσιμο, ώστε να μη στεγνώσουν τα κανελόνια. Λίγο πριν το τέλος, αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο για να ροδίσουν. Αφού ψηθούν, αφήστε τα λίγο να κρυώσουν, ώστε να μη διαλυθούν στο σερβίρισμα.
Στοιχεία Προμηθευτή
BARILLA HELLAS A.E., Πάππου 26, 104 42 Αθήνα - Τηλ: 210 5197800