Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
1605kJ /381kcal |
Λιπαρά |
9,5g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
4g |
Υδατάνθρακες |
59,4g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
3,5g |
Εδώδιμες ίνες |
2,8g |
Πρωτεΐνες |
13g |
Αλάτι |
1,55g |
Συστατικά
Ζυμαρικά με ΑΥΓΑ (73%): Σιμιγδάλι σκληρού ΣΙΤΑΡΙΟΥ, ΑΥΓΑ (21,5% της ζύμης 15,9% του τελικού προϊόντος), νερό.
Γέμιση (27%):Τυρί Ricotta ( ΓΑΛΑ,ορός ΓΑΛΑΚΤΟΣ, αλάτι) - 37,8% της γέμισης 10,6% του τελικού προϊόντος), τριμμένη φρυγανιά (άλευρο ΣΙΤΟΥ, μαγιά, αλάτι, νερό), Τυρί Pecorino Romano PDO (Πρόβειο ΤΥΡΙ) 12,3% της γέμισης 3,4% του τελικού προϊόντος, ηλιέλαιο, oρός ΓΑΛΑΚΤΟΣ σε σκόνη (ΓΑΛΑ), τυρί σε σκόνη (ΓΑΛΑ) 7% της γέμισης 2% του τελικού προϊόντος, αλάτι, αρωματικές ύλες (ΓΛΟΥΤΕΝΗ), μοσχοκάρυδο, αντιξειδωτικό: εκχύλισμα δεντρολίβανου.
Μπορεί να περιέχει ίχνη ΣΟΓΙΑΣ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Φυλλάσονται σε χώρο καθαρό, δροσερό και χωρίς υγρασία.
Οδηγίες Χρήσης
1. Βράζετε 1 λίτρο νερό ανά 100γρ. Ζυμαρικών.
2. Όταν βράσει προσθέτε 7γρ. αλάτι ανά λίτρο νερού.
3. Ρίχνετε τα ζυμαρικά, ανακατεύετε κάθε τόσο. Αφήνετε να βράσουν για 15-16'.
4. Σουρώνετε και ρερβίρετε με τη σάλτσα που προτιμάτε.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται στην Ελλάδα.
BARILLA HELLAS A.E., Πάππου 26, 104 42 Αθήνα - Τηλ: 210 5197800