Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 83g |
Ενέργεια |
1652kJ /392kcal |
1371kJ/326kcal |
Λιπαρά |
10,5g |
8,7g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
5,5g |
4,6g |
Υδατάνθρακες |
58,2g |
48,3g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
3,5g |
2,9g |
Πρωτεΐνες |
14,5g |
12,0g |
Αλάτι |
1,6g |
1,3g |
Συστατικά
ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΗ ΤΥΡΙΟΥ. ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΑΥΓΑ (73%): Σιμιγδάλι σκληρού ΣΙΤΑΡΙΟΥ, αυγά (21,5% της ζύμης 15,9% του τελικού προϊόντος), νερό. ΓΕΜΙΣΗ (27%):Τυρί Ricotta ( γάλα,ορός γάλακτος, αλάτι) - 37,8% της γέμισης 10,6% του τελικού προϊόντος), τριμμένη φρυγανιά (άλευρο σίτου , μαγιά, αλάτι, νερό), Τυρί Pecorino Romano PDO (Πρόβειο τυρί) 12,3% της γέμισης 3,4% του τελικού προ- ϊόντος, ηλιέλαιο, oρός γάλακτος σε σκόνη (γάλα), τυρί σε σκόνη (γάλα) 7% της γέμισης 2% του τελικού προϊόντος, αλάτι, αρωματικές ύλες (γλουτένη), μοσχοκάρυδο, αντιξειδωτικό: εκχύλισμα δεντρολίβανου. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΣΟΓΙΑΣ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρούνται σε χώρο καθαρό, δροσερό και χωρίς υγρασία.
Οδηγίες Χρήσης
Για 100γρ.: 1 λίτρο νερό-7γρ. Αλάτι. Προσθέτετε το αλάτι σε νερό που βράζει. Αφήνετε να βράσουν για 13-14 λεπτά.
Στοιχεία Προμηθευτή
BARILLA HELLAS A.E Πάππου 26 & Ακράγαντος 10442 Αθήνα, τηλ 210-5197800