Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
1741kJ/422kcal |
Λιπαρά |
42g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
29g |
Υδατάνθρακες |
1g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
1g |
Πρωτεΐνες |
10g |
Αλάτι |
1g |
Συστατικά
Τυρί τυρογάλακτος από αιγοπρόβειο ΓΑΛΑ και ΚΡΕΜΑ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Μέγιστη υγρασία 60%, Ελάχιστα λιπαρά επί ξηρού 70%.
Προέλευση γάλακτος: Ελλάδα.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στο ψυγείο στους 2°C - 6°C.
Να καταναλώνεται ιδανικά σε 4 ημέρες μετά το άνοιγμα της συσκευασίας.
Οδηγίες Χρήσης
Το Μανούρι καταναλώνεται κυρίως ως επιτραπέζιο τυρί, ενώ συνοδεύει πιάτα λαδερών. Η πιο συχνή του χρήση όμως είναι ως επιδόρπιο συνοδευόμενο από φρούτα, μέλι και ξηρούς καρπούς. Ακόμη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πίτες, τάρτες, σαλάτες και γλυκά.
Στοιχεία Προμηθευτή
Ελληνικό προϊόν.
Παράγεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από την ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ, Σώρου 1, 144 51 Μεταμόρφωση - Τηλ: 210 2893400, Γραμμή Καταναλωτή: 800 119 00800