Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g σκόνη (% ημερήσιας ανάγκης*) |
Ανά έτοιμη μερίδα (% ημερήσιας ανάγκης*) |
Ενέργεια |
1609kJ/381kcal |
622kJ/148kcal |
Λιπαρά |
3,9g |
4,4g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,6g |
2,3g |
Υδατάνθρακες |
69,7g |
20g |
εκ των οποίων σάκχαρα** |
1,8g |
5,1g |
Εδώδιμες ίνες |
9,2g |
2g |
Πρωτεΐνες |
12,1g |
6g |
Αλάτι*** |
<0,05g |
0,13g |
Νάτριο |
<0,02g |
0,05g |
Βιταμίνη Β1 (Δ.Τ.Α.**) |
1,5mg (300%) |
0,37mg (74%) |
* Σύμφωνα με τις τιμές αναφοράς |
**τα συστατικά περιέχουν σάκχαρα από τη φύση τους |
***υπολογίζεται από τη φυσική περιεκτικότητα των συστατικών |
Ανάλογα με τον τρόπο παρασκευής μπορεί να επιτύχετε διαφορετική θρεπτική αξία ανά μερίδα. |
Μια παρασκευασμένη μερίδα αποτελείτε από 22g προϊόντος + 100ml πλήρες γάλα (3,5% λιπαρά) + 100ml νερό. |
Συστατικά
80% άλευρα ολικής ΑΛΕΣΗΣ (ΒΡΟΜΗ*, ΣΙΤΑΡΙ*, ΚΡΙΘΑΡΙ*, ΟΛΥΡΑ**, ΣΙΚΑΛΗ) σιμιγδάλι ΣΙΤΟΥ*, βιταμίνη B1.
*από βιολογική καλλιέργεια.
**Η όλυρα είναι ένα είδος σίτου.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Κλείνετε το φακελάκι που ανοίξατε μετά την αφαίρεση του προϊόντος και το κρατάτε σε ξηρό περιβάλλον και θερμοκρασία δωματίου.
Οδηγίες Χρήσης
Παρασκευή με γάλα σε σκόνη:
1. Βράζετε 200ml νερό και το αφήνετε να κρυώσει μέχρι να φτάσει σε θερμοκρασία 50°C περίπου.
2. Ετοιμάστε περίπου 200ml βρεφικό γάλα.
3. Προσθέστε 3-4 κουταλιές της σούπας (22g) κρέμας σε ένα πιάτο.
4. Προσθέστε το έτοιμο βρεφικό γάλα στην σκόνη κρέμας και ανακατέψτε.
5. Αφήστε να διογκωθεί μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγξτε τη θερμοκρασία.
Παρασκευή με αραιωμένο πλήρες γάλα:
Προσθέστε 100ml πλήρες γάλα + 100ml νερό σε ένα πιάτο και βράστε το. Όταν φτάσει στους 50°C, αφήστε να κρυώσει.
Προσθέστε 3-4 κουταλιές της σούπας (22g) κρέμα HiPP σε ένα πιάτο.
Προσθέτετε το αραιωμένο γάλα που κρύωσε και ανακατεύετε. Αφήστε την κρέμα μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία.
Παρασκευή χωρίς γάλα, με προσθήκη φρούτων:
Βράζετε 100ml καθαρό πόσιμο νερό και το αφήνετε να κρυώσει μέχρι να φτάσει περίπου τους 50°C.
Βάζετε 2 κουταλιές της σούπας (11g) κρέμας HiPP σε ένα πιάτο. Προσθέτετε το νερό που έχει κρυώσει και ανακατεύετε.
Προσθέστε την επιθυμητή μερική ποσότητα (περίπου 100g) φρούτων HiPP και 1 κουταλιά του γλυκού ελαιόλαδο και ανακατεύετε.
Αφήστε τη κρέμα μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία.
Οδηγίες Προφύλαξης
Είναι σημαντικό για την υγεία του μωρού σας να τηρείτε τις οδηγίες παρασκευής και δοσολογίας.
Ταΐζετε την κρέμα στο μωρό πάντα με κουτάλι και παρασκευάζετε φρέσκια κρέμα σε κάθε γεύμα.
Το περιεχόμενο πρέπει να καταναλωθεί εντός 3-4 εβδομάδων.
Μην ζεσταίνετε την κρέμα στον φούρνο μικροκυμάτων (κίνδυνος εγκαύματος!).
Φροντίζετε κάθε βράδυ την στοματική υγιεινή του μωρού ήδη από τα πρώτα στάδια της οδοντοφυΐας και μην ταΐζετε ξανά μέχρι να κοιμηθεί.
Στοιχεία Προμηθευτή
HIPP GmbH & AMP Co, Vertieb KG, D-85273 Pfaffenhofen.
Υπεύθυνος Κυκλοφορίας: ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ INTERNATIONAL ΑΕΒΕ, Ασκληπιού 13, 145 68 Κρυονέρι, Αττική - Τηλ.: 210 3500800