Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g σκόνη (% ημερήσιας ανάγκης*) |
Ανά παρσκευασμένη μερίδα**** (% ημερ.ανάγκης*) |
Ενέργεια |
1736kJ/411kcal |
650kJ/155kcal |
Λιπαρά |
7g |
5,1g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
1,3g |
2,5g |
Υδατάνθρακες |
71,2g |
20,4g |
εκ των οποίων σάκχαρα** |
1,5g |
5g |
Εδώδιμες ίνες |
7,8g |
1,7g |
Πρωτεΐνες |
12g |
6g |
Αλάτι*** |
<0,05g |
0,13g |
Νάτριο |
<0,02g |
0,05g |
Βιταμίνη Β1 |
1,6mg (*320%) |
0,39mg (*78%) |
* σύμφωνα με τις τιμές αναφοράς |
**τα συστατικά περιέχουν σάκχαρα από τη φύση τους |
*** υπολογίζεται από τη φυσική περιεκτικότητα των συστατικών. |
****Μια παρασκευασμενη μερίδα αποτελείται από: 22g προϊόν + 100ml πλήρες γάλα (3,5% λιπαρά) + 100ml νερό. |
Συστατικά
100% αλεύρι ΒΡΟΜΗΣ * ολικής άλεσης , βιταμίνη B1 .
* από βιολογική καλλιέργεια.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείστε το προϊόν σε ξηρό περιβάλλον και θερμοκρασία δωματίου.
Οδηγίες Χρήσης
Παρασκευή με γάλα σε σκόνη
Βράζετε 200ml νερό και το αφήνετε να κρυώσει μέχρι να φτάσει σε θερμοκρασία 50°C περίπου.
Ετοιμάζετε περίπου 200ml βρεφικό γάλα.
Προσθέτετε 3-4 κουταλιές της σούπας (22g) κρέμας σε ένα πιάτο.
Προσθέτετε το έτοιμο βρεφικό γάλα στην σκόνη κρέμας και ανακατεύετε.
Αφήνετε να διογκωθεί μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή ρευστότητα. Ελέχετε τη θερμοκρασία.
Παρασκευή με αραιωμένο πλήρες γάλα
Προσθέτετε 100ml πλήρες γάλα + 100ml νερό σε ένα πιάτο και βράστε το. Όταν φτάσει στους 50°C, αφήστε να κρυώσει.
Προσθέτετε 3-4 κουταλιές της σούπας (22g) κρέμα HiPP σε ένα πιάτο.
Προσθέτετε το αραιωμένο γάλα που κρύωσε και ανακατεύετε. Αφήνετε τη κρέμα μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία.
Παρασκευή χωρίς γάλα, με προσθήκη φρούτων
Βράζετε 100ml καθαρό πόσιμο νερό και το αφήνετε να κρυώσει μέχρι να φτάσει περίπου τους 50C.
Βάζετε 2 κουταλιές της σούπας (11g) κρέμας HiPP σε ένα πιάτο.
Προσθέτετε το νερό που έχει κρυώσει και ανακατεύετε. Προσθέτετε την επιθυμητή μερική ποσότητα (περίπου 100g) φρούτων HiPP (π.χ. αχλάδι Williams Christ) ή κατά προτίμηση λαχανικά HiPP και 1 κ.γ. ελαιόλαδο και ανακατεύετε.
Αφήνετε τη κρέμα μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία.
Οδηγίες Προφύλαξης
Είναι σημαντικό για την υγεία του μωρού σας να τηρείτε τις οδηγίες παρασκευής και δοσολογίας.
Φροντίζετε κάθε βράδυ τη στοματική υγιεινή του μωρού ήδη από τα πρώτα στάδια της οδοντοφυΐας και μην το ταΐζετε ξανά μέχρι να κοιμηθεί.
Ταΐζετε την κρέμα στο μωρό πάντα με κουτάλι και παρασκευάζετε φρέσκια κρέμα σε κάθε γεύμα.
Κλείνετε πάλι το φακελάκι που ανοίξατε μετά την αφαίρεση του προϊόντος.
Το περιεχόμενο πρέπει να καταναλωθεί εντός 3-4 εβδομάδων.
Μην ζεσταίνετε την κρέμα στον φούρνο μικροκυμάτων (κίνδυνος εγκαύματος!).
Στοιχεία Προμηθευτή
HIPP GmbH & AMP Co, Vertieb KG, D-85273 Pfaffenhofen.
Υπεύθυνος Κυκλοφορίας: ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ INTERNATIONAL ΑΕΒΕ, Ασκληπιού 13, 145 68 Κρυονέρι, Αττική - Τηλ.: 210 3500800